; ;
warmindewijklogo wittelettering schaduw


DE VRUCHTENBUURT
WORDT ER WARM VAN

Het nieuwe jaar is al even begonnen, en we zijn weer hard aan de slag. Met het pioniersproject, volop activiteiten van de WG Isolatie, plannen voor een leuke en actieve ledenbijeenkomst in april. Kortom: genoeg te doen!

Daar vertellen we graag meer over tijdens de Warmetruiennieuwjaarsbijeenkomst op vrijdag 7 februari - aanstaande vrijdag dus.
De nationale Warmtetruiendag die in het leven is geroepen om aandacht te vragen voor energiebesparing leek ons een goed moment om een bescheiden nieuwjaarsbijeenkomst te organiseren en in gesprek te gaan over alle activiteiten en plannen. Uiteraard met een proost op een gezond en duurzaam nieuw jaar!

Natuurlijk zijn de energiecoaches aanwezig (kan je meteen een gratis energieadviesgesprek voor je eigen woning plannen), staat de werkgroep Groen voor je klaar en en is de Deelauto Vruchtenbuurt vertegenwoordigd. Ook zijn onze buren van Groene Mient van de partij.

Kortom: kan je een reden bedenken om niet te komen?


De bijeenkomst vindt plaats op vrijdag 7 februari bij Lunchroom Op de Hoek. Je bent welkom vanaf 17 uur, het is een open inloop. De bijeenkomst duurt tot 19.30 uur! 
En... het eerste drankje is van ons:-) 

Back to Top