; ;
warmindewijklogo wittelettering schaduw


DE VRUCHTENBUURT
WORDT ER WARM VAN

Na de goedbezochte werksessie op 25 juni is het even stil geweest, maar we hebben natuurlijk niet stilgezeten! Hoog tijd om weer met elkaar in gesprek te gaan!

We hebben de volgende momenten vastgelegd: 

Woensdag 30 oktober
Bewonersavond/werksessie over nadere uitwerking en verdieping van de varianten van een netwerk op 70 en op 40 graden.
Tijd 19.30-21.30 
Locatie: LOFT Den Haag (de oude Jeruzalemkerk aan het Pomonaplein)

 

Dinsdag 12 november:
Algemene Leden Vergadering waarin we een besluit over de meest voor de hand liggende variant willen voorleggen en kijken naar 2020.
Tijd 19.30-21.30
Locatie: Remonstrantse Kerk aan de Laan van Meerdervoort

Waarom is er nu een besluit nodig over de techniek waarmee we onze huizen gaan verwarmen? Onze partners (Gemeente, Dunea en Stedin) hebben ons gevraagd om vóór het einde van het jaar een principebesluit te nemen over de gewenste variant waarmee we een warmtenet willen gaan ontwikkelen voor de eerste 500 huizen. 

Zet deze data alvast in je agenda en meld je aan voor de bewonersavond/ werksessie op 30 oktober via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
De leden van de Coöperatie krijgen binnenkort een uitnodiging voor de ALV. 

 

Alvast, als tipje van de sluier, een korte update van wat we de afgelopen maanden hebben gedaan:

We zijn in nauw overleg geweest met Fonds 1818 en de Gemeente voor financiële ondersteuning van onze werkzaamheden. Ook is er regelmatig overleg met Dunea en Stedin over de mogelijkheid om 500 pioniers in de wijk van duurzame warmte te voorzien.
Het Bestuur is bezig om een expertpool in te richten zodat ons initiatief kan steunen op een bredere groep van expertise.
De leden die zich hebben aangemeld voor de werkgroep isolatie worden op korte termijn benaderd voor een eerste overleg.

 

We hebben veel zin om met jullie het gesprek te voeren en hopen dan ook op een grote opkomst. Want alleen samen maken we de Vruchtenbuurt duurzaam!

 

Warme groet,

Bestuur Coöperatie Duurzame Vruchtenbuurt

Back to Top